Ostatní Michal Prokeš

Přihlašování na fundraisingový inkubátor FRIN je právě spuštěno

Přihlašování na fundraisingový inkubátor FRIN  je právě spuštěno
Nadace České spořitelny podporuje i letošní ročník akceleračního programu pro neziskové organizace FRIN.

Máte v neziskovce nějaký projekt, se kterým chcete pomoci? Zvýšit počet dárců, rozjet novou kampaň nebo otestovat své nápady? Pokud vaše organizace funguje déle než dva roky, přihlaste se do fundraisingového inkubátoru FRIN, který podporuje Nadace České spořitelny. Uzávěrka registrací je 15.3.2021.

"Program FRIN podporujeme, protože věříme v důležitost diverzifikace zdrojů u neziskových organizací a snižování jejich závislosti na veřejných grantech," uvedl projektový manažer Nadace České spořitelny Jakub Mareš.

Inkubátor kombinuje hned několik typů podpory: testování, vzdělávání, mentoring a peer to peer sdílení a doplňuje je o aktuální informace, kazuistiky, on-line poradenství, e-learning, sdílení, inspirace, uvádí organizátoři projektu. Letos se do programu bude vybírat 7 – 10 projektů, v uplynulých letech jím prošla například Armáda spásy, Diakonie Českobratrské církve evangelické nebo Charita ČR.

Přihlašovací formulář je zde.